TBF-lesere Spør: Petite Prom Kjoler

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

En av våre lesere fra Portugal skrev til oss om hennes dilemma knyttet til prommote for petite damer. TBF Staffer Sallie reagerer.

Jeg er fra Portugal og jeg elsker mote, men ideell nå har jeg noen problemer med å velge en kjole for min prom. Skolen vår “Prom” er en elegant og elegant middag der vår familie og lærere også vil være der, og vi vil ha en diplom-seremoni.
Vanligvis går jeg til en butikk og finner nøyaktig hva jeg vil ha på en skoles seremoni eller til og med på en familie seremoni, men denne gangen føler jeg at det er noe mye mer spesielt vurderer det er mitt seniorår, og denne middagen vil markere slutten av min tid i videregående skole.
[…] Jeg elsker lange kjoler, jeg tror de ser nydelig ut på folk, men ikke i meg. Jeg er 18 år gammel og jeg er 5’1 og jeg veier 92,6 pounds. Jeg bruker XS og S størrelser og for jeans størrelse 0 (USA). Jeg er veldig liten, og jeg tror lange kjoler på små mennesker gjør at de virker enda små [ER]. Så jeg vil gjerne velge noe kortere, men fortsatt elegant og elegant og kombinere det med kjempefint høye hæler, men jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal gå og hva slags kjole må jeg kjøpe.
Takk skal du ha,
Ana Rita.

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hei, Ana Rita! Det er ikke så enkelt som det høres ut, spesielt når alle andre er høye og iført lang. Men som en fast tro på noe for hver form, størrelse, høyde og stil – hvis du er liten, elsker det. lev det. Eier det!

Selv om jeg er den høye anda ut i min gruppe av petite venner, indikerer det ikke at jeg ikke hører på deres prøvelser og triumferer når det gjelder kjole. Her er deres mest raved-om anbefalinger for å kle seg “petite-stil.”

Tips for å finne petite prom kjoler

1. Tenk “Hva Giada de Laurentis ville ha på seg.” Min favoritt Petite TV-stjerne er 5’2 “og liten, men hun synes alltid å finne de beste antrekkene som gjør henne til å se modne, vakre og sette sammen. Hun har på seg klærne, ikke omvendt.

Du vil legge merke til at Giada vanligvis velger for “noen få inches over kneet” og montert, men ikke hudtett. Prøv dette hvite nummeret fra Express (flott for petite størrelser) for bare $ 69.

2. Long Ruffles: Tenk på en søm av lette folder, ikke en kaskade.

Tilsetningen av ruffles på lang vei vil forlenge bena og torso, slik at du kan føle deg komfortabel at en lang kjole ikke “forkorte deg ut.”

3. Full skjørt: En kjole med en montert topp og en strukturert bunn er en annen fantastisk måte å få mest mulig ut av dine eiendeler på.

Jeg er en betydelig fan av kjoler som forlater noe til fantasien, og bare fordi du er petite, indikerer ikke at du må ha seks-tommers hæler eller prøve å blinke hele huden din.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *