Fan av Terry’s Designs

De allsidige hendene til Terry -fanen har gitt oss enda en grunn til å lure på de alternative universer som talentet føder. Denne USA -fødte illustratøren studerte ved ”University of the Imagination” (Ontario College of Art and Design), i Canada, hvor han nå er bosatt. Han utøver magi gjennom blekk og grafitt mens han farger ideene sine i Photoshop.
Terry Fan’s Works!
Nature’s ReignBossom Birdhis Artwork gjenspeiler et komplekst utvalg av perspektiver som er i stand til å tilpasse seg på mange områder: han lager vellykket design for t-skjorter, tegninger for barnebøker, grafiske romaner, og han gjør også manusforfatter i samarbeid med sine brødre. Han er et nådeløst kalejdoskop av konsepter.
Losses er omtalt på et stort antall nettsteder som favoriserer ham som en talentfull og dedikert kunstner. Threadless trykt 12 av designene hans, og de har også et interessant intervju om et felles prosjekt med broren Eric, kalt “Autumn Chameleons”- design for T-skjorter. Talent er en familietrekk og felles grunnlag det ser ut til (moren hans er en harpist, faren hans er professor i filosofi, søsteren hans er filmskaper osv.); De gikk på college sammen og innrømmer å påvirke hverandre sterkt. Broraspektet av forholdet deres gjør det enkelt å kommunisere og samarbeide om mange prosjekter. Som et resultat bygger talentene deres opp på ganske like måter:
Høst ChameleonsBesides den store inspirasjonskilden som de trådløse online designene representerer for Terry, først og fremst på grunn av tilbakemeldingene den kommer tilbake til kunstneren, er Society6 et annet nettsted som gir et sett med hans verk for arkivtrykk, bærbare skinn eller iPhone -saker . Noen av designene er også tilgjengelig tilgjengelig for salg på online gallerier, gjennom partnerskap.
Cloud Watchingautumn -kameleoner på Threadlesshe har også online design hos DesignByHumans og antikluter; Når det gjelder klienter, jobber han med Urban Outfitters, Pelle Pelle, Grant Lee Buffalo, protesterer Hero Band, bare for å nevne noen. Nå er det en CV! Og hvis han fremdeles ikke har overbevist deg, vet jeg ikke hva som vil.
For “Protest the Hero” ble Bandhis T-skjorte-design også omtalt på det amerikanske komedi-sitcom-samfunnet:
Terry Fan T-skjorte på skuespiller Danny Pudiin Alle verkene sine Du kan alltid merke klassiske orientalske elementer som minner ham (og oss) om hans taiwanske røtter. Han hyller familiens bestrebelser på å følge en drøm, mens han sliter med å etterlate seg tradisjonen. Ideen bak “Journey to the West” er et slikt eksempel.
Journey to the Westprevailing Dragon Winds Topiary Menagerieenjoy!

1/5 (1 anmeldelse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *