Fra mitt skap til din (via Holly)

I forrige uke var jeg hensynsløs – ondskapsfull, selv – så vel som decimert skapet mitt, i den klassiske, grammatiske prigsanleggingen av “decimert” som “drepte en av ti” . Jeg rundet opp hele vintage som jeg aldri bærer, så vel som jeg travlet den over til Holly på Lucite Box Vintage.

“Finn dette til et flott hjem,” sa jeg. “Jeg bærer ikke det, så vel som det ser på meg, forferdelig hver gang jeg åpner skapet. Hangers er alle sammenflettet igjen. ”

Holly snakket meg ned (og viste meg fremragende ting fra sin egen personlige samling, hvorav ingen så ut som det hadde bekjempet da skapdørene ble stengt), så vel som tok noen ting for sin vintage adoption service (ellers kjent som hennes eBay-butikk ).

Denne jeg virkelig elsket da jeg kjøpte det – det var nytt gammelt lager, etiketter fortsatt på. Jeg endte opp med å aldri bruke den, skjønt. Svært først og fremst kjøpte jeg det da jeg var pleie barnet mitt, og du kan ikke virkelig sykepleier i en kjole som dette, uten å fjerne det helt. I tillegg til da vi stoppet sykepleie, hadde jeg ikke lenger brystet for å støtte det (det er en 42b).

Uansett, hvis du kan passere bakgrunnen, inspiserer deg så vel som husbesøket, kan du kanskje omfavne denne kjole. garantere meg at du vil ha den ut til snazzy steder …

[Merk: Jeg solgte disse til Holly Outright (penger som jeg sannsynligvis vil bruke på stoff, jeg er uforgjengelig), så jeg lager ikke en del eller hva som helst fra hennes auksjoner …]

Det er noen andre som krever et kjærlig hjem også. Denne jeg kjøpte i New Orleans, på et innfall, så vel som da da jeg kom ut av min østers-induserte delirium, skjønte jeg at det ikke passer meg. Denne jeg elsket, men hadde problemer med å utstyre riktig (et problem jeg vanligvis har, men at Holly ikke synes å!). Det er mye mer å komme …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Hemmelige liv til kjoler vol. 9 December 4, 2006
Bokvaluering Uke: Born-Again VintageAPRIL 7, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *