Stil Dekonstruert: Queen Latifah

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Queen Latifah gjør alt; Hun raps, synger, fungerer, produserer og hun er en publisert forfatter. Kort sagt, hun er en Bonafide Mogul! Men det slutter ikke der, Queen Latifah er et stilikon i sin egen rett. Og på slutten av dagen kan du stole på at hun ser stramt, uansett hva anledningen. Hun vet hva som fungerer for sin farge, forme klok og stil klok, og hun er ikke redd for å vise seg mote kunnskapsrike, hennes mange kurver og ha det gøy på samme tid! Så vi tok et øyeblikk å bryte ned Queen’s Latifahs fantastiske stil.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Queen Latifah stil

1. Kjenn fargepaletten din og jobbe med det!

Dronningen vet hva som ser bra ut på henne i fargeavdelingen og holder seg til en lignende hued palett av varme farger som varmt rosa, turkis og kongelig midnatt blå (hun er dronningen, tross alt). Hun er tres au currant som alle disse fargene er veldig i høst.

2. Spill rundt med halslinjer

Teal Strapless Evening Dress $ 175 fra Igigi av Yuliya Raquel

Når du har kickin ‘kurver som Latifah en morsom måte å vise litt hud, kan du leke med halsen din. Queen Latifah dreper det i en en skulder, bejeweled halter og stroppeløs!

3. Vær deg (alle andre er tatt …)

Fru Latifah utstråler alltid tillit, om hun donerer metalliske striper (mens han gir kjærlighet til Carrie Underwood) på Super Bowl 2010, som spiller til publikum på en Bet Awadrs Pressekonferanse eller aksepterer hennes stjerne i Walk of Fame, vet dette Diva hvordan representere!

4. Når du er i tvil, bruk svart …

… men vær sikker på å sparke det opp et hakk med noen super stylin tilbehør som en sparkly cocktail ring, gull hoops eller gå sparke det opp et hakk ved å kaste på en av-øyeblikk pels wrap.

Faux Fur Caplet $ 59.99 fra Amazon

5. Et smil er virkelig det beste tilbehøret

Det er ingen tvil om at Queen Latifah har en av de beste smilene i virksomheten. Hennes fantastiske smil er topper til en dame som er fulle av couture-tillit! Den beste måten å etterligne denne siste komponenten av dronningens morderutseende? Det er enkelt: børste og floss 2x om dagen og sørg for å sjekke ut tannlegen din regelmessig!

På slutten av dagen vet Latifah, vet virkelig hvem hun er og det viser! Jeg mener, har du noen gang sett noen som ser mer rolig, mer avslappet, mer komfortabel i sin egen hud? Alt mens du opprettholder feilfri personlig stil? Den slags uanstrengt utførelse er en sann ting med skjønnhet. Ikke rart at de kaller henne dronningen. Hva er din favoritt ting om Queen Latifahs stil?

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *