Lagvis kamskjellgenser og ankel-zip-jeans

Jeg hadde på meg dette utseendet på mandag for en typisk arbeidsdag her i San Francisco der vårværet var alt annet enn forutsigbart. De bleke fargene og hvite pumpene fikk meg til å føle meg fjærende, mens den lagdelte genseren over en hvit knapp nede og lysjakke holdt den aggressive vinden i sjakk (jepp, det er ikke en vindmaskin som pisker håret rundt).

Jeg knagget disse ankel glidelås jeans rundt juletider, og har virkelig elsket deres subtile evne til å blande opp det tynne jean -spillet mitt. Distressed denim er vanligvis min go-to når jeg vil at jeansene mine skal ha litt ekstra stilistisk oomph, men de er ikke alltid så bra for arbeid. Alternativt tilbyr ankel-zip-jeansene jeg har på meg i dag den ekstra interessen, mens de fremdeles ser mer polert og profesjonell ut enn de drattede huden min eller kjærestens jeans.

Jeg har nylig knagget denne søte kamskjellkantede genseren som også kommer i korall og svart, og bedårende kjoleversjoner her og her. Mens San Francisco -været er på 60 -tallet, elsker jeg genseren som er lagvis over en hvit knapp nede som sett i dag, men på sunnere dager i sommer ser jeg frem til å bruke den solo med skjørt og shorts.

Genser: Milly (oransje versjon her og lignende her) | Skjorte: Teori | Jeans: Victoria Beckham (utsolgt, lignende her, her, her og her) | Jakke: c/o Ivanka Trump | Sko: SJP -samling (også her) | Veske: 3.1 Phillip Lim (utsolgt, lik her og her) | Halskjede: Gorjana

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *