Duro junior, igjen

whoa. Det bildet er litt ute av fokus, ikke sant? Prøv denne:

Ah, vel. Dette er en annen duro Jr, laget av enkelhet 3875.

Dette er stoff jeg fikk for lenge siden, sannsynligvis på vogue stoffer i Evanston. Jeg gjorde faktisk et skjørt ut av det først, og så likte ikke skjørtet (og kanskje sendt det til søsteren min? Kate, du der?), Men overraskende var det nok igjen for å lage denne kjole med til og med en smidgen til reserve. (Jeg tror jeg må kanskje gå gjennom min “leftover stoff” klesvask kurv og se hva annet kan være klar for Duro Jr Treament …)

Stoffet har en mindre pucker til den, og er latterlig behagelig. Jeg tror at utskriften kan være litt for mye av en god ting (hvis jeg hadde hatt en rød eller en rosa som matchet, tror jeg jeg ville ha gjort bodice band og midriff band i et kontrasterende stoff) … men igjen, latterlig Komfortabelt, og det var det jeg skulle til. Jeg gjorde dette (og en annen, som jeg skal vise deg i morgen) for min tur til Japan, fordi jeg hadde blitt fortalt at fuktigheten i Tokyo var litt større enn det som ble funnet på bunnen av Mariana Trench (og de hadde rett ).

Her er baksiden:

Og baksiden midjebåndet:

Jeg har kuttet ut en mye mer av disse (og kan fullføre det i kveld, hvis en bestemt åtte år gammel samarbeider i saken om sengetid), men jeg tror det kan være det for Duro Jr i sommer. Jeg hadde store planer om å gjøre syv eller åtte av disse … og da kom septembermote magasiner, med alle sine ull og turtlenecks, og tanken på mye mer sommersys virket litt risible. Det vil bli oktober veldig snart, vil det ikke? Og dette er egentlig ikke noe du kan bære en genser over. (Det virker heller ikke som om det ville fungere i Corduroy.)

Men som sommer kjoler gå, mann, er dette fint. (Spesielt når jeg la til gode dype sidesømlommer.)

Still inn i morgen for en annen duro Jr … denne gangen i Amy Butler stoff!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ti ting jeg skal gjøre akkurat så snart jeg kommer til itdebember 11, 2008 med 64 kommentarer
Den nest siste duro Jraugust 20, 2008
Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *