Likevel en mer liten sjarm …

så vel som med “Tiny”, “Jeg angir en bust på 31 1/2. (Ja, som den halv-tommer skal gjøre hele forskjellen.) Claire sendte meg dette – jeg er sikker på at hun ikke angir å være grusom, men, oh, akkurat hvordan jeg vil ha dette mønsteret! Hvis denne bloggen var en film, ideell nå, ville det være en montasje av meg å sitte jevnlig i mange pittoreske steder, og tro på dette mønsteret.

Jeg vet, jeg vet, med ti minutters hengiven forskningsstudie, kan jeg si størrelse så mye som mine målinger, ikke sant? Men – det gjør sømmen så mye som arbeid. Eller kanskje jeg bare ikke er viet nok. Alt jeg forstår er, noen få inches enten, ikke noe problem; Mye mer enn fem, så vel som jeg bare ikke er forpliktet til å prøve. Be alle de 32-tommers mønstrene som sitter forlornet i esker i mitt sømområde ideelt nå!

Jeg har lyst til å bruke en bounty på dette. Oppdag en kopi for meg å kjøpe i noe mellom Bust 35, så vel som 39, så vel som jeg vil sende deg en signert kopi av min nye bok … Hvordan er det for et fristende tilbud?

Hvis du vil ha B31.5-versjonen, hopp på det … Auksjonen kan ende på en hvilken som helst type (det er et kjøp det nå), så vel som ender for spesifikk sent i kveld.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ti ting jeg skal gjøre akkurat så snart jeg kommer til itdebember 11, 2008 med 64 kommentarer
Hvor å tegne LineJune 16, 2009 med 63 kommentarer
Jeg trodde du må være kjent med 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *