De beste jeanstrendene å prøve nå

< >

Handle utseendet

En av garderobestiftene å ha er et flott par jeans. Hvis du ikke har funnet en som er perfekt for deg å ha på deg nå, kan du ikke se enda mer fordi jeg har funnet de beste Jeans -trendene å prøve nå. Disse jeansene vil ikke bare være perfekte for deg, men det er behagelig nok å ha på deg mens du er hjemme.
Siden begynnelsen av pandemi og jobbet hjemmefra har jeg oppdaget en økt etterspørsel etter salongklær og joggebukse. Jeg har også oppdaget mange av oss, inkludert meg selv iført mer komfortable brikker. Mens standard behagelig stykke er svettebukser, er disse jeanstrendene verdt å prøve. Jeg vet at du kanskje allerede har en jeans kutt som du elsker, men tar litt tid og prøver en rett ben -jeans, løse/baggy jeans og bluss jeans. Disse denimkuttene er på trend i vår.

< >

De beste jeanstrendene å prøve Borussia Monchengladbach Skjorter

Straight Leg Jeans: En av mine jeans er av Agolde, og de er verdt hver krone. Jeg har på meg disse rette benhøyde jeansene. En annen jeans-trend å sjekke akkurat nå er høye midjer av rette ben-jeans. Du kan velge en dratt versjon eller ikke. Jeg elsker hvor moderne og elegant det ser ut

Uttrykke rette ben jeans
Stor vask! Elsker avlingen og fargen.
Handle nå

Agolde 90 -tallet klype midje
For tiden iført disse jeansene i dette innlegget. Elsker denne passformen. Jeg har på Club Tijuana Skjorter meg størrelse 28, og det er det jeg vanligvis har på jeans.
Handle nå

Flare jeans: Jeg har alltid vært en stor fan av bluss jeans. Jeg har tidligere stylet de blussede jeansene mine med en tee og med krage toppen.

Ramme bluss jeans
Jeg eier for tiden denne Manchester United Skjorter rammen bluss jeans i dypblå. Jeg fikk hvis for nesten 3 år siden, og det er fremdeles en av mine favorittblakk -jeans. Den er tøyelig og lengden er fantastisk.
Handle nå

Scoop polerte bluss jeans
Elsker 70 -talls appellen til denne bluss -jeansene. Flotte jeans for $ 16.
Handle nå

Express Flare Jeans
Elsker vasken av denne midtoppgangsbluss -jeansene. Den rippede aksenten og elegante falming gjør disse bluss -jeansene til en kul.
Handle nå

Løse/baggy jeans: Hvis du skal bruke komfortable jeans, hvorfor ikke bruke løse baggy jeans. Denne jeansstilen får fart akkurat nå, og det er verdt å prøve. Baggy jeans er en av de beste jeanstrendene å prøve for våren og utover. Når du styler dine løse/baggy jeans, kan du tenke på porsjoner. Par den med en montert topp for å balansere størrelsesforholdene.

Løse jeans
Dette er løs midt stigende løse jeans. Løse jeans er veldig behagelig å ha på mens du jobber hjemmefra.
Handle nå

90 -tallet passet midt stigende løse jeans
Dette var mine første Agolde -jeans, og det er fremdeles en favoritt av meg. Elsker den løse passformen! Perfekt å ha på seg hvor som helst uten å føle seg innsnevret.
Handle nå

Du kan også glede deg over:

Garderobe essensielle du trenger å ha nå

De beste sommertoppene du kan bruke …

Hvordan oppgradere høstarbeidsstilen din

Dette er hva du skal bruke denne nye …

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *