Menns guide til den perfekte gatestilen å spikre i 2020

menns guide til den perfekte gatestilen å spikre i 2020
25/06/2020, utgitt av Alanic Global
I år begynner menns plagg mønstrene bare å dukke opp på gatene. Fra lappeteppeutskrifter til store dresser, det er et utall nye stiler som smigrer noens smak. Enten du krever en garderobeoppdatering eller du bare søker etter litt sommerstylingsinspirasjon, inspiser bloggen nedenfor for å forstå mer etter hvert som fremtredende klesprodusenter har kuratert den aller beste samlingen av sartorial menns klær som bedriftseiere kan investere i.

Kubanske krage skjorter
Vil du føle sommerbrisen i en stilig kubansk krage -skjorte? Med en unik krage så vel som korte ermer, er dette en enkel metode for å jazz opp et antrekk i tillegg til å komme med en ekte uttalelse. Du kan velge å bruke dem med et sterkt trykk eller holde det vanlig i en ensfarge. Disse skjortene ser ekstra bra ut i lyse nyanser som gul, blå eller grønn.

Fakler
70 -tallet er tilbake i alle mulige metoder, så vel som blussene er et stort eksempel på det. Med en tynn overben så vel som en overdrevet ankel, er disse buksene sikre på å få en effekt hvor du går. Par buksene med en slank-passende skjorte eller turtleneck for å markere klokkebunnen, eller du kan holde den streaming med en stor hettegenser i tillegg til tee-skjorter for en mer avslappet følelse.
Lange shorts
Oppnå den ultimate avslappede følelsen i et par lange shorts. Dette er en utmerket metode for å holde deg hovedsakelig dekket, men holder deg bra om sommervarmen. Enten du rocker disse bunnene med et sterkt mønster eller du holder det varmt i en lys farge, kan du ikke gå galt i disse utsagnstykkene.

Alanic Worldwide · Men’s Guide to the Perfect Street -stil å spikre i 2020
Store blazere
På grunn av de nye årgangsmønstrene tar vi det tilbake til 80 -tallet med en stor blazer. Stort så vel som ansvarlig, legg en vri på den nødvendige passformjakken ved å ta den opp noen få størrelser. Enten det er en pinstripe eller noe en farge, dette er en utmerket metode for å sette et vintage spinn på et moderne antrekk uten å se like godt ut.

En av de fremtredende plaggene så vel som Mask Produsenter USA har designet en fasjonabel samling av menns grunnleggende stil som du kan se på. Søk med den stadig voksende katalogen for å velge passende brikker for butikken din. Etter å ha gjort det, spesifiser bulkbehovet til assistentteamet for det samme.

Tagger:
klærprodusenter
maskeprodusenter
Maskeprodusenter USA
Mensplagg produsenter
Herreklær engros

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *