De hundre kjoler: Dag 16

Her er en annen versjon av W3-kjolen:

Det er overraskende vanskelig å fortelle ryggen fra forsiden med dette kjole mønsteret (og denne utskriften!) Men her er det jeg er helt sikker på er ryggen:

Jeg gjorde denne kjolen i en ekstrem hast, siden jeg hadde fått det inn i hodet mitt at jeg trengte en litt vintagey, men likevel kjempebra så vel som behagelig kjole for å danse på en lørdag kveld. Jeg fikk dette konseptet om 4 PM, så vel som dansen startet rundt 9. Så det var litt av en rushjobb, som du kan se ved ikke-ganske-matching av utskriften i midjen, her:

Den skulderen pute, skjønt, jeg er fortsatt virkelig likte det:

Side Zip? B + denne gangen.

Oh, så vel som en sneak forhåndsvisning av en kjole (eller to) som kommer neste uke, som det hengte i mitt hotellrom venter på å være hemmed:

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Vil du se en ny kjole? 8. desember 2013in “Erin_Sewing”
Paisley, hvorfor ikke? 27. januar 2014in “Erin_Sewing”
Regler for kjoler på bryllup (ikke regler for bryllupshendelseskjoler) 30. mai 2005 Med 219 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *