Til salgs: Tibi -koords + blomsteruttalelsesfrakk // alle 40% avslag !!

Blomsterfrakk: Smythe (for tiden 40% avslag!) | Stretch-Twill Top: Tibi (for tiden 40% avslag!) | Ujevn skjørt: Tibi (for tiden 40% avslag!) | Ankelstøvler: Halogen | Vintage solbriller: Elizabeth samt James | Circle Bag: Mansur Gavriel | Vintage øreringer: Chanel (utsolgt, lignende her)

Takket være salget av Black Friday Weekend, er denne toppen, skjørtet så vel som blomsterfrakk alle 40% av idealet nå. Hvis du ikke har sett på min totale guide til salget av Black Friday Weekend, så vel som mine 20 beste salgsvalg, klikk her!

Du forstår at jeg ikke kan gi opp et mordermatchende sett som dette, men den asymmetriske detaljene i skjørtet så vel som den utrolig fantastiske ruchingen på skuldrene på toppen hadde meg i full sving. Appellen til det matchende settet er selvfølgelig at ensemblet ser ut til å være en kjole når den brukes sammen, men du har trifecta av tre antrekk i ett. Blusen ser ut som morder med mørke mager jeans, så vel som skjørtet ser bemerkelsesverdig ut med hvite bluser eller strikker. Nevnte jeg at begge brikkene er 40% avslag? Bare en av mengden av fantastiske tilbud som kommer til metoden din i helgen. I situasjonen du savnet det, inspiser min totale salgsguide her, så vel som å inspisere her på bloggen, da jeg fortsetter å oppdatere deg på det aller beste salget hele helgen!

Som du forstår (spesielt hvis du overholder på Instagram) er dette mest sannsynlig tusen gang jeg har brukt denne blomster -smythe -frakken, i tillegg til at den ikke vil oppdage en henger i garderoben min snart. (Det liker det sjarmerende området drapert over soveromsstolen min, takk til deg ekstremt mye.) Da jeg aller første kjøpte det, tvilte jeg på hva jeg hadde på meg. Svar? Egentlig alt. Jeg hadde ikke noe konsept akkurat hvor fleksibelt det ville være. Det får på en eller annen måte hvert antrekk til å se polert ut, uansett stil, farge eller anledning. Sannheten om at du kan hage denne perlen for 40% avslag på idealet nå (pluss massevis av andre morderfunn!) Er ingen brainer.

Sist, men definitivt ikke minst, må jeg gi en shoutout til dette hvite tilbehøret som er et mønster som absolutt stjeler showet denne sesongen. På samme måte som blomsterfrakken min, har jeg brukt disse halogenankelstøvlene som om det er oppgaven min, siden ingenting ser ut til å lage en antrekkspop heller som dem. Jeg kan på samme måte ikke bli tilstrekkelig med disse årgangen Elizabeth så vel som James Cat-Eye Sunnies og denne fantastiske Mansur Gavriel Structured Circle-vesken.

I situasjonen gikk du glipp av gårsdagens publiser på alt det fantastiske Black Friday -salget som skjer idealet nå, du kommer til å komme på det. Du må på samme måte se på denne publiseringen som (spoiler alert) viser hvor du kan få nesten hver kjole fra min nåværende #30Dressesin30Days -serie om større salg !! gledelig shopping !!

Blomsterfrakk: Smythe (for tiden 40% avslag!) | Stretch-Twill Top: Tibi (for tiden 40% avslag!) | Ujevn skjørt: Tibi (for tiden 40% avslag!) | ankle BOOTS: Halogen  | Vintage solbriller: Elizabeth samt James | CIRCLE BAG: Mansur Gavriel  | vintage EARRINGS: Chanel (sold out, similar HERE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *