Klespolitikk for damer som deltar på deres majesteder ‘domstoler

Jeg var på biblioteket i går og plyndret GT-delen, så det vil være mye flere edelstener som dette for å komme:

Damer som deltar på deres majesteder ‘domstoler vil vises i full kjole, med tog og plumes. For halv sorg svart og hvitt, hvitt, mauve eller grå burde bli slitt.

Fjær burde bli slitt slik at de kan være tydelig sett på å nærme seg tilstedeværelsen, med hvite slør eller lappeter. Fargede fjær er ikke tillatt, men i dype sørge, kan svarte fjær brukes.

Hvite hansker må bare brukes, unntatt i tilfelle av sorg, når svarte eller gråhansker er tillatt.

High Court Kjole svakhet, eller fremgangsalder, den nåværende lavt domstolens kjole er upassende, viz., Kropper foran, kuttet firkantet eller hjerteform, som bare kan fylles inn med hvitt, enten gjennomsiktig eller foret; På baksiden, høy, eller kutt ned tre fjerdedeler høyde. Ermer til albue, enten tykk eller gjennomsiktig. Tog, hansker og fjær som vanlig.

Det kreves for damer som ønsker å vises i “High Court Dress”, å ha fått samtykke gjennom Lord Chamberlain, med mindre de allerede har mottatt det.

Som er ganske langvarig måte å si “ingen t-skjorte ingen sko ingen tjeneste,” va?

Dette er fra kjole slitt på hans Majestetes domstol, redigert av Herbert A. P. Trendell. Utstedt med myndigheten til Herren Chamberlain. 1908. Endrepaptene er dekket med annonser for militære skreddere og sigaretter, og delen ovenfor er en av kun to sider med instruksjoner for kvinner. Resten handler om egnet kjole (for det meste uniformer) for menn i retten.

Hvis du vil se hva dette så ut, kan du prøve denne linken: Mrs. George McLaughlin i Court Dress for Presentation på Buckingham Palace.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

The Dressjanuary 21, 2009
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Regler for kjoler på bryllup (ikke retningslinjer for brudekjoler) 30. mai 2005 Med 219 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *