Kjendisstil Dekonstruert – CléMence Poésy

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

CléMence Poésy er for tiden en av “IT” jentene i den parisiske moteverdenen. Hennes status fortsetter å stige, da hun ikke bare er kjent som en kvinne med uklanderlig smak, men som en veldig talentfull skuespillerinne også.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Vi kjenner henne på denne siden av dammen som Fleur Delacour i Harry Potter-franchisen. Hun spilte også i “127 timer” med James Franco og spilte Chuck Bass ‘fransk kjæreste på “Gossip Girl.” Hun tok også sine talenter til Broadway i “Cyrano de Bergerac.”

Og hun gjør det hele holder henne personlig stil, godt intakt: tweeds, strømpebukser og trés dame-lignende silhuetter er hennes foretrukne moteplukker. Vil du finne ut mye mer om den praktisk talt ideelle parisiske skjønnheten? Les videre.

Stilen av Clemence Poesy

Kjede stroppposer

< ALLTID 21 $ 22.90. Shoptiques. $ 50,00 Bunt monster $ 10.54. Charles & Keith. $ 79.00. Charles & Keith. $ 59.00. $ 49.94. YouShine. $ 26.90. YouShine. $ 24.90. >

Å gi sin klassiske stil litt kant, elsker CléMence hennes kjede-stroppposer praktisk talt så mye som hun elsker tweed.

Sjarmen til en flott kjede-stropp er at den tilbyr allsidighet. Du kan bære den på din ta på eller over kroppen din, det går med alt fra jeans og en t-skjorte eller en kveldsfrock, og kan stå inn for litt ekstra bling hvis du ikke er inspirert til å få tilgang til antrekket ditt med også mye smykker. Men tingen vi elsker mest om kjedestroppen? Det går aldri ut av stil.

Svarte strømpebukser

Dette kan virke som ikke det mest mote-y-stilen. Men nå den vintersesongen er over oss, bør strømpebukse være et integrert valg for enhver dame-lignende elsker av mote.

< ASOS Design $ 9.50. ASOS Design $ 8,00 Ben avenue $ 11.09. Ingen $ 6,99. >

Det viktigste er å velge klokt. Ikke vær redd for å tilbringe litt mer, eller i det minste kjøp i multipler. Bedre å ha tre solide par enn å finne deg selv med et ben fullt av løp på lunsjen din uten et par for å spare. Dette er en investering vel verdt å lage. For de av dere som ikke nødvendigvis er pant-mindre tilbøyelige i de kaldere temps, oppfordrer vi deg til å omfavne din indre dame! La Clémence være din inspirasjon!

Ankelbelte sko

< Vince Camuto. $ 71.95. Youin. $ 33.90. Reiss $ 90,00 Milano $ 54.99. Milano $ 39.99. Franco Sarto. $ 69.99. >

Når du er eieren av et fantastisk par getaway pinner (aka ben), hvorfor ikke vise dem med litt ekstra utsmykking litt nord for anklene dine? Clemence tydelig favoriserer denne stilen, som hun burde. Ankelstroppene tegner øyet ned og viser en av henne (mange) vakre funksjoner.

Bytte hårfarge

Har du noen gang følt meg som å komme opp med enda en ny antrekk (eller bruke penger på en for den saks skyld) gir deg ikke så mye ooomph som du er ute etter? Hvorfor ikke ta det en velhælte skritt videre og rist opp hårfargen din?

< Garnier $ 14.34. Garnier $ 11,97. Garnier $ 18.77. Wella. $ 6.25. Farge x-endring $ 6,91. >

Det er så mange flotte rimelige alternativer i disse dager at en tur til salongen er absolutt ikke nødvendig. Sørg for å ta skuden dinI og øyefarge i betraktning når du velger din ideelle nyanse, og hvis du ikke er sikker på hvilken retning du vil gå – lettere, mørkere, brennende rød – så ta en venn sammen med deg for moralsk støtte og en annen mening. Du vet hva de sier om to hoder, ikke sant?

Tweedy Knits.

Holde den feminine følelsen, er CléMence ofte sett iført tweed – denne jenta elsker henne noen chanel og hvem kan klandre henne? Enten det er en mindre gauge konvensjonell svart og hvit jakke eller en chunkier strikket rød versjon, er dette utseendet sikkert en av våre faves!

< Kasper. $ 69.99. IRO. $ 144.00. Donnakaran. $ 69.00. Max Studio. $ 79.00. Misook. $ 106.00. Le Nom. $ 29.99. $ 19,99 >

CléMence Poésy er absolutt en å se på. Lady-lignende stil for dress-up og røde teppehendelser, litt mye mer Bobo (Bohemian Bourgeois, som de sier i Paris) for Casual Day Wear, er hun ikke redd for å være seg selv. Ja, hun favoriserer konvensjonelle klassiske stykker. Men bak de nydelige grønne øynene, ser vi en mote trendsetter som ikke er redd for å bryte noen regler. Vi holder øye med deg, Chérie.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *