Avhandling

Fotografi av Melanie Riccardi

Sko: SJP Collection | Crop Top: Vince Camuto | Skjørt: Vince Camuto | Se: c/o Daniel Wellington | Armbånd: Kate Spade | Solbriller: Prada (lik her) | Ringer: c/o Melanie Auld (lignende her og her) | Lip: Dior (Garden Party)

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Denne uken på memorandum handler om å forfriske vårfottøyspillet. Dagens blomsterpumper fra SJP er noen av mine ekstremt favoritter. Hvis du ikke har prøvd skoene hennes ennå, går du alvorlig glipp av det. Dette er det tredje paret jeg har hatt (du kan se håndtaket hennes “Marlene” -pumper her, så vel som “Carrie” -pumpene her), så vel som jeg virkelig ikke kan oppgi tilstrekkelige gode ting om kvaliteten, i form så vel som stilen til disse valpene. Dagens blomster “søster” -pumper er kanskje ikke mye mer nydelig eller mye mer ideell for våren.

Når det gjelder uttalelsespumper som disse, vil jeg alltid sørge for at de ikke kommer til å bli et hit underverker, i tillegg til å bruke mesteparten av livet på en hylle i skapet mitt. Imidlertid vil du bli overrasket over nøyaktig hvor ekstremt fleksible disse SJP -pumpene er. Selvfølgelig er det tilsynelatende stylingalternativet å koble de feminine blomsterpumpene med noe lignende feminint (og blomster) i resten av antrekket ditt som jeg gjorde med det fargekoordinerende ensemblet i dag. Følg imidlertid med på denne ukens avslappede fredagspost, hvor jeg skal presentere antitesen for dagens avhandling ved å vise nøyaktig hvor godt skoene kan fungere med mye mer tilfeldige, metropolitiske ensembler også.

Inntil da kan du ta et par liter kaffe og kaste noen fantastiske sko på mandag morgen for å se om denne dagen ikke blir litt lysere …

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Denne publiseringen ble opprettet i samarbeid med Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *