5 slags vesker som hver mann burde eie

5 slags poser som hver mann burde eie
20/11/2021, postet av Alanic Global

Glem tidspunktene da menn ikke hadde mye alternativ da det gjaldt poser. I dag, med en endring i tider, jobber posen produsenter dag og natt og bringer poser av topp kvalitet til deg i de beste prisene. Avhengig av hva du bærer, hvor du skal og hvem du møter, trenger du forskjellige typer menns vesker, noen få populære som er nevnt nedenfor! Kom igjen! Ta en titt.
En god bærbar veske
En bærbar datamaskin tilfeldigvis er det mest luksuriøse stykket du trenger å ta med deg mens du skal jobbe, så det å være trygg og beskyttet er ikke lett. En laptop -veske for menn er ikke bare viktig for å beskytte enheten din, men den fungerer også som en forlengelse av utseendet ditt. Å velge en flott bærbar veske for å huse den bærbare datamaskinen kan også gi litt moro til et ellers kjedelig kjedelig kontorantrekk eller bare kan bidra til å utfylle antrekket ditt.
Skjønnhet i en messengerpose
Inntil nylig ble messengerposene identifisert for å være synonyme med slurvete, middelaldrende pendlere og paperboys. Men designere jobber nå med dem for å gi dem et forfriskende, kult utseende, og det hender at den moderne messenger -vesken får litt sjarm lagt til den mens de fremdeles holder nytten intakt. De er flotte for den rare lunsjboksen, papirene, transporterer bærbare datamaskiner, holder hendene frie.
Den slitesterke duffelposen
Enten du er en første tidtaker eller en erfaren løfter, kan det være ganske enkelt å gjøre opp unnskyldninger for å ikke gå på trening. Ting så trivielt som ikke å ha tilstrekkelig batteri i telefonen din, ikke i stand til å finne matchende sokker kan føles som en oppmuntring nok til å slutte. Så uansett hva du gjør, bare ikke la en ujevn, tatteret duffelpose være en annen unnskyldning for å holde deg under taket. En hard duffelpose er viktig for å få trenere, håndkle og protein riste for å løfte vekter og bulk opp.
Din allsidige totepose
Å komme i midten mellom en ryggsekk og en koffert på glideskalaen av formalitet er en totalpose. Det er romslig nok til å holde alt ditt essensielle eller stuve treningsutstyret ditt og samtidig elegant nok til at du kan bli klikket av en gatestilfotograf. Å være en enkel tilgangsdesign, allsidig tilbehør, kan du bruke en som handlepose, strandveske, arbeidsveske osv.
Søt crossbody veske
De mange nyttige hverdagslige menns veske i denne listen er sannsynligvis en crossbody -veske. Med mindre du har treningsutstyr eller en bærbar PC med deg, er det faktisk ideelt for å bære lommebok, nøkler og telefon. Disse posene gir et snev av uventethet til et antrekk.
Forhandlere og selskapseiere med ønske om å lagerføre topp funksjonelle, men trendy grossistklær, burde skynde seg og straks nå ut til en av de mest bemerkede klesgrossistene i USA! En slik produsent har en ganske god samling!
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
Veskeprodusenter
Bagprodusenter Australia
Veskeprodusenter i USA
klesgrossister
Klærgrossister i Florida
Klærgrossister i USA
Klærgrossister USA
Mote klær grossister
Privat etikett klær grossister
Engrosposeprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *