De hundre kjoler: Dag 18

Her er dagens kjole:

Dette er en annen kragefri enkelhet 1577 – da jeg måtte gjøre kragen amputasjon på denim en, tenkte jeg: “Hei, hva om jeg gjorde dette med vilje?” og voilà:

Biasbindingen for halsen er en liten lumpy. Stoffet er en lettere twill, så det viste seg mye mer enn jeg trodde det ville (bedre bilde av stoffet nedenfor). Jeg er veldig fornøyd med lommen foring (det er frihet, natch):

Her er baksiden hvor du kan se nøyaktig stedet jeg savnet mens du trykker på dette før du tar bilder:

Og glidelåsen, som er veldig forferdelig, en C-i beste fall. Av en eller annen grunn kom denne kjolen ut mindre enn jeg trodde det ville, så jeg må gå tilbake og angre begge sidesømmene og jukse dem ut litt, og gjør glidelåsen “rett” i prosessen. Unødvendig å si dette har ikke skjedd ennå. I det hele tatt.

Jeg pleier å ha på seg denne kjole i vintersesongen (det er varmt) med svarte støvler og en svart genser (eller brune støvler og en brun genser). Det er også en god reise kjole, fordi jeg gjorde lommene ekstra dypt. Nå, hvis bare jeg klarte å få dette på toppen av haugen for å reparere …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Party Dress! 15. desember 2013in “Erin_Sewing”
Vil du se en ny kjole? 8. desember 2013in “Erin_Sewing”
De hundre kjoler: Dag 28June 30, 2013in “100dresses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *