Vinternotat nr. 2: Shearling jakker og strøk for å holde deg varm (og på trend)

frakk: J.O.A. (Lignende her) | Skjorte: Petit Bateau | Jeans: Gammel, lignende her og her | Støvler: Sam Edelman (utsolgt, lignende alternativ her og her) | Solbriller: BP.

Neste opp på mitt ukelange søkelys med nødvendigheter for kaldt vær er den klassiske skjærjakken! Som gårsdagens funksjon på Fair Isle Sweaters, er en skjærjakke eller frakk en vintermå-ha som er både praktisk (les: koselig og varm som woah), og bare så tilfeldigvis er en av de største (om ikke de største) yttertøytrendene denne sesongen. Og til tross for det er nåværende popularitet, vil en vakker skjærjakke eller frakk aldri gå ut av stilen.

I dagens bilder kan du se skjærjakken som holdt meg koselig i løpet av vår tid i Lake Tahoe. Det var definitivt kjærlighet til å begynne med å kose seg da jeg åpnet boksen og kjente varmeinnholdet fôr og glatt skinnbelte. Selvfølgelig vet du nå at alt midje-hurtig skriker navnet mitt, men ett blikk på prislappen under $ 170 og jeg ble solgt. Det fikk ekstra fordelspoeng for lærlommene mens vi reiste, som ikke bare fungerte som elegante aksenter, men også som isolerte håndbeskyttere da jeg glemte hanskene mine [sett hånden til pannenemoji her]. Jeg ser for øyeblikket opp denne nydelige lengre versjonen av det samme merket (med lignende lommebokvennlig prislapp).

Fra ankelbeite strøk til beskjærte stiler pakker den chill-bevis skjærjakken en trøkk som er både varm og très elegant. Hvis du leter etter noe litt mer polert og profesjonelt, perfekt for en kald pendling til kontoret, kan du sjekke ut denne stunner (under $ 200) eller denne skjønnheten. Hvis du vil ha mer av en edgy weekend vibe, vet du at jeg har hatt på meg versjonen av denne jakken uten stopp. Sjekk ut alle mine aller favoritt skjærjakker og strøk på alle prispunkter nedenfor!

NB: For å være spesifikk, er en ekte “skjær” -frakk teknisk sett en som er laget av eller foret med saueull (eller faux saueull) som stilen på frakk jeg har på meg på bildene i dag. Imidlertid kaller mange merker og forhandlere strøk som bare har vanlige dyrepels aksenter (krager, mansjetter, etc.) “skjær” som er teknisk feil og gjør det hele litt forvirrende. Nedenfor har jeg tatt med en runde av bare ekte jakker og strøk i skjærstil.

Dagens antrekkdetaljer:

Frakk: J.O.A. (Lignende her) | Skjorte: Petit Bateau | Jeans: Gammel, lignende her og her | Støvler: Sam Edelman (utsolgt, lignende alternativ her og her) | Solbriller: BP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *