En uke full av hai -tee -skjorter

Shark Tee -skjorter for å feire Shark Week
Shark Week ble først sendt av Discovery. Dette skjedde tilbake i 1988. Det hadde så utmerket suksess at publikum hvert år i juli har en hel uke med hai -dokumentarer. Mennesker har blitt fascinert av disse robuste skapningene som styrer hav og hav.
Haier ser voldsom ut, skumle, blodtørstete og gir en følelse av uro. Metoden disse rovdyrene lurer rundt under vann i nærheten av intetanende ofre var en motivasjon for en utmerket skrekkklassiker, kjever.
Og fremdeles er de truet fra de ekstremt vesener som bekymrer dem mest – mennesker. Det er fordi vi alle er oppe i ansiktene deres og invaderer deres habitat. Vi er 1000 ganger mer sannsynlig å drukne enn å dø av et haiangrep. De overlevde dinosaurer for 64 millioner år siden, men deres fantastiske overlevelsesferdigheter har ikke huk på folks grådighet.
Takket være Shark Week blir vi påminnet nøyaktig hvor interessante de er. For å hedre den utmerkede hvite, Hammerhead, Tiger Shark, Mako Shark eller Bull Shark, for å nevne den mest fremtredende av dem, har vi fylt denne publiseringen med de kuleste hai-t-skjortene.
La oss håpe, en dag, vi vil ikke være så tilbøyelige til å ødelegge noe vi ikke helt forstår eller frykter tankeløst.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *