Hatt trender hver jente må prøve

andel

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Hatter er som øredobber. De er laget for å komplimentere utseendet ditt. Denne sesongen har vi sett mye mer og mye flere kvinner som virkelig bruker hatter som et tilbehør til Amp opp sitt utseende. Saks i punkt, kjendis stylist juni Ambrose. Selv om juni er mest kjent for rockende turbans, har dette siste juni juni rocket en indikere stor brimhatt. Hvis du ser på en hvilken som helst Fashion Week 2012-bilder, ser du Frøken Ambrose med en overdimensjonert lue i en dristig farge som ser hard (i Tyra-bankenes stemme).

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Selv den yngre generasjonen er å omfavne hatter i en mye mer dashing og sofistikert måte.

Må-prøve hatt trender

Ja, det er lett å kaste på en lue når du har en dårlig hårdag, men har du virkelig søkt etter en lue som var dapper og bygget et antrekk rundt det? Vi tror det er på tide du prøvde. Vi har funnet 5 hattrender som vi tror at hver jente må prøve og virkelig gjøre en innsats for å få det til å komplimentere utseendet ditt.

Sjekk ut våre valg:

Fedoraen

Eugenia Kim, $ 52 fra Bloomingdales

Fedoraen er så klassisk som en hvit knapp opp. I stedet for å bare gå for en vanlig halmversjon, prøv en Fedora med et funky trykt skjerf rundt det. Denne hatten ville se fantastisk ut med en hvit dress.

Den store randen

Wide Brim Straw Fedora, $ 12.80 fra Forever 21

Wide Brim hatter er stilig og feminin med en maskulin touch. Prøv en med et par bukser og en kroppsskikkbluse.

Disketten

August Hat, $ 21.99 fra Macy’s

Når vi tenker floppy hatter, tror vi Beach Glam. The Floppy Hat ville være et fantastisk tilbehør til en sexy badedrakt eller rocket med en trykt sarong.

Pilleboksen

Red Polka Dot Pill Box Hat, $ 11,60 fra ASOS

Vi kan kreditere score Jackie Kennedy Onassis for å sette pillen eskehatten på kartet. Det er fine og ladylike. Prøv å sette et moderne spinn på det ved å ha på seg det med blyantskjørt og tank gjemt inn.

Fascinatoren

Primrose Garden Fascinator, $ 24.99 fra Modcloth

Brits er ikke de eneste som vet hvordan å rocke en fascinator. Ta med din indre kirkelig dame og prøv en fascinerende lue. Vi lover det ikke vil du se ut som om du er en del av deaconess-bordet.

Hvilken hattrend vil du prøve?

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *